Schilderwerkzaamheden
Almere Green Poort

Schilderwerkzaamheden Buitengevels

Geef uw woning een frisse, nieuwe uitstraling met een professionele schilderbeurt voor de buitengevel! Onze ervaren schilders gebruiken hoogwaardige verf en geavanceerde technieken om uw huis te beschermen tegen weer en wind, terwijl het er weer als nieuw uitziet.

Geniet van een weer prachtige woning en laat ons u geheel ontzorgen!

Almere Green Poort

Wat is de huidige staat?

Omdat wij zelf gevestigd zijn in de wijk weten wij precies wat we kunnen verwachten van de ondergrond. In de wijk is er gewerkt met verschillende types aan latex. Wij hebben gekeken naar de voor- en nadelen van deze latex. Wat we vooral tegenkomen is de groene aanslag op de muren en op sommige plekken wat losse lagen. 

Wij hebben hier de perfecte oplossing voor!

 

Wat adviseren wij?

Wij adviseren voor de gevels de Sigma Facade Topcoat Self-clean Matt. 

Sigma Façade Topcoat Self-clean Matt is een zelfreinigende matte gevelverf op basis van 100% acrylaatdispersie en Self Clean Technology. Geschikt voor het afwerken van beton, metselwerk, cellenbeton, pleisterwerk en cementgebonden plaatmaterialen. Tevens voor het overschilderen van bestaande muurverflagen op basis van kunstharsdispersie. Sigma Façade Topcoat Self-clean Matt heeft een minimale vuilaanhechting, dankzij nano-technologie en een uitstekende buitenduurzaamheid.

Hoe gaan wij te werk?

Enkele van onze projecten

Wij zijn zeer tevreden over het werk van de Latex Spuiter. Bobby was heel vriendelijk en behulpzaam en communiceerde helder en snel. Met veel oog voor detail en zeer zorgvuldig heeft hij een mooi resultaat afgeleverd. Wij bevelen deze zaak dus van harte aan!
Patrick Visser
Patrick Visser
1714561541
Zeer tevreden over het geleverde werk! Komt afspraken na, vriendelijk, na de werkzaamheden een opgeruimd huis …. Kortom, ik beveel de latexspuiter bij iedereen aan 👍👍
Rinske Stegwee
Rinske Stegwee
1709460529
Toon van Maanen
Toon van Maanen
1656333011
De Latex Spuiter is een vakkundig bedrijf welke zijn afspraken nakomt. In het verleden al vaak gebruik van ze gemaakt en vrij recent een hele mooie stuco in de toilet laten aanbrengen. Ik kan ze u van harte aanbevelen!
Bas van Dongen
Bas van Dongen
1604931356
Fantastisch. Heeft de hele woning van mijn moeder gedaan. Top resultaat!! Heel behulpzaam goed advies en super blij met het resultaat.
Geweldig op elk gebied. Klantvriendelijk, duidelijk, eerlijk en bovenal vakwerk! Nieuwe klanten worden gewonnen bij ons in huis, door het knap staaltje werk wat er geleverd door De Latexspuiter. Bobby, thanks!
Lars van Oosten
Lars van Oosten
1578391493
Ook wij hebben alleen maar positieve ervaringen met de Latexspuiter. Niet alleen qua prijs, maar ook qua gedrevenheid om het super goed te doen! Bedankt voor het prachtige resultaat!
Peter de Koning
Peter de Koning
1453877248
js_loader

Ervaring in Gevel spuitwerk

Als sinds 2004 ervaring met spuitwerk. Van latex spuiten tot lak spuiten. De meest ervaren specialist in heel Nederland

Latex spuiten in Nederland

Wij spuiten in verschillende provincies in Nederland. Geen locatie is te gek voor ons! Profiteer nu in heel Nederland van voordelig latex spuiten.

Tevredenheidsgarantie

Wij gaan pas weg als u tevreden bent, betaling volgt bij oplevering! 
Bent u blij? Dan zijn wij blij!

Vraag uw offerte direct aan!

Hier offerte ding…

Ster in Schilderwerk

Al sinds 2004 de best beoordeelde latex spuiter van Nederland. Met het mooiste en strakste resultaat in latex spuitwerk!

Snel en goed

Door onze flexibiliteit kunnen wij snel schakelen en zelfs bij drukte vaak snel starten op een project. Profiteer van snelheid met De Latex Spuiter

Alle mogelijke kleuren

Laat nu voordelig latex spuiten in alle kleuren van de regenboog. Iedere kleur die u wenst kunnen wij latex spuiten.