Wie zijn wij?

Hoe zijn wij begonnen?

De Latex Spuiter is een onderneming die gegroeid is uit een Stucadoors- en spuitbedrijf, van vader en zoon. Hier werden werkzaamheden uitgevoerd als stucadoren, schilderen en het spackspuiten van plafonds en wanden. In 1998 voerden wij de eerste spuitwerkzaamheden uit voor afwerkingen, dit was spack. In 2003 probeerden wij onze eerste latex spuitmachine uit. Vanaf dat moment was De Latex Spuiter geboren. In de jaren volgend hebben wij ons gespecialiseerd in machinale verwerking van latex, lakken en gipsen. Waarbij latex en lakken onze hoofd focus is.

Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte

Waarom De Latex Spuiter?

De Latex Spuiter is een gespecialiseerde onderneming die zich voornamelijk richt op het machinaal verwerken van latex en lakken op verschillende ondergronden. Maar waarom zou u nou moeten kiezen voor De Latex Spuiter?

Wij verwerken per jaar duizenden liters latex, lak en gips. Dit maakt ons op dit moment het meest ervaren spuit bedrijf van heel Nederland.

Laat uw verfroller maar achterwege voor uw schilderwerk

Decennialang werden hele woningen vanbinnen geschilderd met een verfroller. Deed u dit schilderwerk zelf, dan was u hier vaak dagen achtereen mee bezig. Wilde u de klus uitbesteden, dan kostte u dit vaak behoorlijk wat geld. Want al die manuren die er in gingen zitten, waren natuurlijk niet voor niets. Maar met het latex spuitwerk neemt het verven van uw muren en plafond heel wat minder tijd in beslag. Dus waarom zou u nog ouderwets aan de slag gaan met een verfroller als u gewoon De Latex Spuiter in kunt huren voor uw latex spuitwerk? Laat gewoon die verfroller achterwege en ervaar zelf de kwaliteit van het latex spuiten.

Van goede voorbereiding tot perfect latex spuitwerk en lak spuitwerk

Laat u het schilderwerk opnieuw doen, dan wilt u natuurlijk dat uw muren en plafonds er weer als nieuw uitzien. En daar helpt De Latex Spuiter u bij. Maar zeker als de woning wat ouder is, is de kans groot dat de muren hier en daar wat schade hebben opgelopen. Daarom beginnen wij niet met het latex spuiten voordat wij deze schade eerst hebben hersteld. Onze latexspuiters vullen alle gaten in de muur met speciale reparatiepasta’s. Hierdoor ontstaat er een glad oppervlak dat perfect is voor ons latex spuitwerk. Voor onze latexspuiters de muurverf spuiten, plakken wij alles nauwkeurig af. Zo weet u zeker dat het latex spuitwerk alleen op die plekken terecht komt waar het hoort.

Na het afplakken brengen wij de primer laag aan, zodra de primer is gedroogd lopen wij de oppervlakten nogmaals na en controleren wij deze nogmaals. Is het goed? Dan spuiten wij de afwerklaag en verwijderen wij daarna het afplakmateriaal.

De Latex Spuiter

Wat mag u verwachten van ons latex spuitwerk?

Op het moment dat u nieuw latex spuitwerk op de muren wilt, heeft u maar één eis: het spuitwerk van muren moet nauwkeurig gebeuren. U wilt immers dat de muren en het plafond er de komende jaren weer tegenaan kunnen. Juist daarom is het verstandig dat u het latex spuitwerk overlaat aan een echte professional. De Latex Spuiter gaat bij elke klus grondig te werk. Er is geen stukje van de muur die onze latexspuiters overslaan. Met minutieuze precisie brengen wij het latex spuitwerk aan op de ondergrond. En daarbij zorgen wij er natuurlijk voor dat de verf gelijkmatig verdeeld wordt. Hierdoor weet u zeker dat u tevreden bent over het resultaat en ontvangt u 7 jaar garantie. Maar ook voor spuitwerk aan uw kozijnen kunt u terecht bij De Latex Spuiter. Wij spuiten deuren maar wij spuiten ook keukens.

Verfspuiten op al uw muren en plafonds

Heeft u een nieuwbouwwoning dan heeft u waarschijnlijk gladde muren die een perfecte ondergrond vormen voor het schilderwerk. Maar niet alle muren en plafonds bestaan uit glad pleisterwerk, zeker niet wanneer uw woning al wat ouder is. Gelukkig maakt het bij het latex spuiten niet uit welke ondergrond u heeft. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook op granol, hout of steen latex/lak spuitwerk aanbrengen. Dankzij de techniek van het verfspuiten krijgt u zelfs op deze materialen een mooie dekkende laag verf. Met latex spuitwerk kunnen wij dus gemakkelijk uw hele huis of kantoorpand van binnen verven. Uw kamer, keuken, slaapkamer en zelfs de badkamer: ons latex spuitwerk maakt uw hele huis als nieuw.