Hoe gaan we te werk?

van orientatie tot realisatie

Hoe gaan we te werk?

van orientatie tot realisatie

Hoe gaan wij te werk?

Oriëntatie

U heeft een woning/pand aangekocht of u wilt uw huidige woning/pand opknappen. U bent op zoek naar informatie of naar iemand die voor u uw woning of pand kan spuiten. U heeft wellicht al de sleutel, of uw woning/pand moet nog worden opgeleverd. Dat u dan nu bij ons op de website bent is een goed teken. U wilt namelijk vast meer weten over latex spuiten, lak spuiten of over het stucen van uw woning/pand? Tijdens de oriëntatie is het belangrijk zoveel mogelijk informatie te verzamelen en voor ons belangrijk om u van zoveel mogelijk informatie te voorzien. Zo hebben wij ook een pagina waarop u veel gestelde vragen kunt vinden.
Hoe gaan wij te werk?

Hoeveel en wanneer

Of u nou deuren gespoten wilt hebben, meubels of kozijnen aan vernieuwing toe zijn, of u wilt dat wij komen latex spuiten of stucen. Dan is het van belang dat wij zoveel mogelijk informatie krijgen. Hoeveel deuren wilt u gespoten hebben? Hoeveel vierkante meter wanden en plafonds moeten er worden gespoten of gestuct? Maar uiteraard is er ook een belangrijker onderdeel en dat is wanneer u wilt dat de werkzaamheden worden uitgevoerd. Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt dan vragen wij naar al deze informatie. Heeft u hulp nodig met het uitrekenen van eventuele vierkante meters? Dan kunt u altijd naar onze video uitleg, hoe bereken ik de vierkante meters, kijken of telefonisch contact met ons opnemen.
Belangrijke tip: houdt de planning nooit te krap.
Hoe gaan wij te werk?

Het voorstel


U heeft uw
offerte aanvraag bij ons gedaan, en zoveel mogelijk informatie aan ons gegeven. Nu gaan wij aan het werk! Wij proberen altijd binnen 24 – 72 uur een vrijblijvend voorstel toe te sturen. Indien wij nog vragen hebben aan u dan proberen wij ook binnen deze tijd een reactie toe te sturen met onze vraag. 

Wij gaan zorgvuldig met al uw gegevens om en kijken goed naar wat u heeft ingevoerd. Op basis van de werkzaamheden, de afstand, formaat project en de gewenste voorkeursdatum kijken wij of wij het project voor u kunnen uitvoeren. Wij sturen u ook een voorstel toe indien wij uw project niet kunnen inplannen.

Hoe gaan wij te werk?

Meetservice


Voorafgaand aan het project komen wij graag bij u langs voor een meting en bezichtiging. Zodoende staan wij beiden niet voor verassingen. Wij bieden deze service aan bij u. Wij komen bij u langs, meten dan alle ondergronden op welke uitgevoerd moeten worden. Bij deze meting leveren wij u een nieuwe plattegrond aan waarop alle afmetingen staan, waarop de kozijn afmetingen staan vermeld. Dit doen wij omdat wij duidelijkheid over het project willen en een transparante werkwijze hebben. Deze
meetservice voeren wij dan ook altijd samen met u uit. U zult precies weten wat wij meten. Wij rekenen voor onze meetservice een vergoeding vanaf €50,00 ex btw. Bij een akkoord op het voorstel na deze meting brengen wij deze kosten in mindering op de eindfactuur.

Hoe gaan wij te werk?

Akkoord en uitvoering

Wij hebben u een voorstel toegestuurd voor de gewenste werkzaamheden en u heeft akkoord gegeven. Wij kunnen het project inplannen. Bij aanvang ontvangen wij graag een sleutel van de woning of het pand. Wij zullen aanvangen met de voorbereidende werkzaamheden, het afplakken begint, waarna de ondergronden voorbehandeld worden en wij deze werkzaamheden afsluiten met de eindbehandeling en de grote schoonmaak. Gedurende het project houden wij u op de hoogte van de werkzaamheden en de vooruitgang.
Hoe gaan wij te werk?

Oplevering project

De opleverdatum nadert, het project wordt opgeruimd. Reserve materialen worden neergezet en we gaan over tot de oplevering van uw woning/pand. We lopen met u alle werkzaamheden door, indien er opleveringspunten zijn worden deze genoteerd en (direct) opgelost.  Wij informeren u over de nazorg van de gespoten oppervlakten. Van behoud, tot het reinigen van. 
Hoe gaan wij te werk?

Uw review


De werkzaamheden zijn afgerond. Wij hebben de oplevering uitgevoerd en u bent helemaal blij met het resultaat! Dan zijn wij dat ook natuurlijk en horen wij dat ook graag van u terug. Wij zouden het altijd op prijs stellen als u uw ervaring met iedereen wilt delen, ook horen wij graag of wij onderdelen van onze dienstverlening zouden kunnen verbeteren.

Graag horen wij van u, en wensen wij u veel woon-/werkplezier.