Schilder #verftopper gezocht!

jouw kans om te knallen bij ons top team!

Leestijd: 3 minuten

14 augustus 2023 7:07 am

Schilder gezocht bij "De Latex Spuiter"!

Ben jij een gepassioneerde schilder die klaar is om deel uit te maken van een warme en hechte familie? Zoek je naar leuke uitdagingen en wil je jouw carrière laten groeien? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou!

Bij “De Latex Spuiter” zijn we op zoek naar een getalenteerde schilder met een zelfstandige mindset. Ons team bestaat uit enthousiaste vakmensen die elke dag streven naar perfectie. We willen iemand verwelkomen die met zijn of haar artistieke vaardigheden ons team naar nieuwe hoogtes kan brengen.

Wat bieden wij jou?

Een familiale werkomgeving: Bij “De Latex Spuiter” ben je niet zomaar een werknemer; je wordt onderdeel van onze familie. We geloven in onderlinge ondersteuning en teamspirit. Samen maken we het verschil!

Leuke uitdagingen: Geen saaie muurtjes schilderen bij ons! We bieden interessante en diverse projecten die jouw creativiteit prikkelen. Van het schilderen van trendy interieurs tot het verfraaien van zakelijke ruimtes, er is altijd iets nieuws om je tanden in te zetten.

Doorgroeimogelijkheden: Wij investeren in jouw professionele ontwikkeling. Bij “De Latex Spuiter” bieden we mogelijkheden om door te groeien binnen ons bedrijf. Als je de ambitie hebt om je leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen of nieuwe technieken te leren, staan wij klaar om je te ondersteunen.

Trainingen in spuitapplicatie: We geloven in het bijhouden van de nieuwste technieken en trends. Als onderdeel van ons team krijg je de kans om trainingen te volgen in spuitapplicatie. Hierdoor kun je je vaardigheden verbreden en jezelf onderscheiden als een top-schilder.

Vereisten:

  • Ervaring als schilder is een must.
  • Zelfstandige mindset en oog voor detail.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Woonachtig in de regio Amsterdam of Almere, binnen een straal van 25 km.

Kom je ons team versterken en deel uitmaken van een geweldige schildersfamilie?

Solliciteer nu bij “De Latex Spuiter”! Vul op deze pagina het sollicitatie formulier in en wie weet sta jij binnenkort te stralen als onze nieuwe schilder.

Let op: Alleen sollicitanten die voldoen aan de vereisten en uit de regio Amsterdam of Almere komen, worden in overweging genomen.

We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en samen prachtige kunstwerken te creëren!

Met kleurrijke groeten,

Het team van “De Latex Spuiter”