Handelsnaam & Garanties

Wie is De Latexspuiter?

Wanneer u zoekt in Google naar “de latexspuiter” vindt u meerdere resultaten. U vindt hoogst waarschijnlijk drie websites waarbij u de handelsnaam “De Latexspuiter” of “De Latex Spuiter” ziet.

Wij betreuren het ten zeerste dat andere ondernemers gebruik maken van onze handelsnaam en werkzaamheden leveren onder onze handelsnaam. Wij krijgen met regelmaat klachten binnen over deze ondernemers die wij dan proberen op te lossen. Maar uiteraard krijgen wij hierdoor een slechte naam.

 

Wat krijgen wij te horen?

Wij krijgen met regelmaat klachten binnen, klachten over werkzaamheden die zijn verricht. Wij krijgen boze emails binnen waarom wij niet reageren op de andere websites en waarom wij niet reageren op emails. Echter gaat dit altijd over de werkzaamheden van de ondernemers die onze handelsnaam gebruiken.

Wij proberen het vaak duidelijk te maken maar soms is het vertrouwen zo beschadigd door deze personen dat onze naam gelijk een slechte reputatie heeft.

 

Onze contactgegevens:

Onze contactgegevens zijn altijd:

Emailadressen eindigend met: delatexspuiter.nl
Telefoonnummer: 036 20 22 940

Wij bellen nooit anoniem en staan u altijd vriendelijk te woord.

 

Wat kunt u doen?

Wij verwachten niet dat u bepaalde acties uitvoert richting deze websites. Deze acties passen wij al toe voor zover wij kunnen. Wat u wel kunt doen is goed kijken of de website legitiem is en of de ondernemer ook legitiem is. Is de ondernemer ingeschreven bij de Kamer van Koophandel? Handelt de ondernemer wel onder de juiste handelsnaam?

 

Een ander is wel ingeschreven bij een kwaliteitsorganisatie.

Er zijn verschillende kwaliteitsorganisaties op het internet actief. Bij deze kwaliteitsorganisaties kunnen ondernemers zich inschrijven en zodoende kunnen zij dan verschillende garanties afgeven tegenover de klant. Echter zijn er bij deze kwaliteitsorganisaties een aantal verplichtingen en ook onderdelen die niet worden gecontroleerd.

  • Het is verplicht om een Kamer van Koophandel registratie te hebben.
  • Het is niet verplicht om de daadwerkelijke handelsnaam in het bezit te hebben.

Hiermee schaadt ook het vertrouwen van sommigen van deze kwaliteitsorganisaties en hiermee kunnen kwaliteitsorganisaties ook ondernemingen schaden. De filtering tussen echte ondernemers en oplichtende ondernemers wordt hier niet uitgevoerd.

 

Wij zijn ingeschreven

Wij zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Dit al sinds enige jaren, hiervoor waren wij ook al actief onder de handelsnaam. De handelsnaam is vrij generiek waardoor andere ondernemers bijvoorbeeld wel de handelsnaam “Harry de Latexspuiter” kunnen gebruiken. Echter het directe gebruik van onze handelsnaam zonder enige toevoeging is iets wat wij niet toestaan. Evenals het gebruik van onze website en ons logo.

Wij staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 50313800

 

Wat zijn onze garanties?

Wij bieden een aantal garanties aan de klant betreffende onze werkzaamheden. Wij adverteren niet op het internet, maar wij willen uiteraard wel uw mening hebben over onze werkzaamheden. Wij hebben dan ook al jaren lang profijt van mond-tot-mond reclame en dit willen we uiteraard ook online.

  • Wij zijn afhankelijk van mond-tot-mond reclame
  • Het volledige factuurbedrag zal nooit vooraf worden gefactureerd
  • U krijgt altijd een duidelijke en eerlijke planning (nooit een te krappe planning en indien de periode te krap is zullen wij dit ook melden)
  • Al ons personeel is goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring
  • Wij zijn verzekerd voor schades die eventueel kunnen voorkomen tijdens werkzaamheden

Doordat wij afhankelijk van uw reclame voor ons zijn moeten wij u kwaliteit garanderen. Met de wereld van Social media is een slechte naam zo gekregen.