De eerlijkste tarieven voor latex spuiten

Wij bieden verschillende soorten latex aan voor verschillende doeleinden. Vraag een offerte bij ons aan voor een specifieke doeleinden. Hieronder vindt u een prijzen tabel met daarin de vanaf tarieven voor verschillende spuitwerkzaamheden voor meer dan 100m². Heeft u minder dan 100m² dan kunt u uiteraard ook een offerte bij ons aanvragen.

Standaard afplakwerkzaamheden zijn €1,00 toeslag, afplakken van vloeren wordt berekend aan het aantal vierkante meters vloeroppervlak tegen een tarief van €2,50 per m² vloeroppervlakte. Wanneer wij uw offerte aanvraag ontvangen zullen wij altijd met u contact opnemen om vrijblijvend te meten en een voorstel voor u te maken. Heeft u minder dan 100m² te spuiten dan liggen de tarieven hoger. Vraag een offerte aan zodat u precies weet wat uw kosten zullen zijn.

 

Een egaal resultaat door latexspuitwerk

Uw woning of kantoor opnieuw verven, lijkt een grote klus. Als u zelf met een verfroller in de weer gaat, vergt het inderdaad heel wat tijd. Maar verfspuiten is een goed alternatief voor het traditionele schilderwerk met een verfroller. Met het latex spuitwerk krijgt u een veel egaler resultaat én het gaat ook nog eens veel sneller. Omdat wij de muurverf spuiten met een speciale verfspuit, heeft u geen last meer van vervelende strepen op de muur. Ook heeft u met het latex spuitwerk meteen een optimale dekking. Het latex spuitwerk wordt in een egale laag op de muren en het plafond gespoten. Verdikkingen en verfstrepen behoren hierdoor tot het verleden.

 

Waarom De Latex Spuiter

Voordeel

Met spuitwerk kunt u tot wel 30% voordeliger uitkomen dan traditioneel schilderwerk. Een betere kwaliteit voor een lager tarief!

100% Tevredenheidsgarantie

Wij stoppen niet tot het werk perfect is. Door onze jarenlange ervaring op gebied van spuitwerk leveren wij u het beste resultaat.

Laag BTW tarief

Woning ouder dan 2 jaar en een particuliere klant? Dan kunt u profiteren van een lager BTW tarief van 9% op de werkzaamheden.