Keuken spuiten

uw keuken laten spuiten was nog nooit zo makkelijk, snel en voordelig!

Leestijd: 10 minuten

29 januari 2024 11:41 pm

Je keuken laten spuiten, prachtig en duurzaam

Is je keuken toe aan een verandering, maar wil je niet het hele budget opmaken voor een nieuwe keuken? Geen zorgen! Met spuitwerk van De Latex Spuiter geef je je keuken de update die het verdient, zonder dat het je een vermogen kost. Onze ervaren professionals gebruiken hoogwaardige materialen en technieken om je keuken een nieuw leven in te blazen. Of je nu op zoek bent naar een frisse, moderne look of liever teruggaat naar een klassieke stijl. We hebben de perfecte nieuwe kleur en afwerking voor jou. Bovendien is spuiten niet alleen betaalbaar, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk. Er zijn geen nieuwe materialen nodig (op de lak na), dus er is geen afval en je bespaart op de uitgaven. Binnen een paar dagen kun je al genieten van je nieuwe, stralende keuken. Ga niet zelf de keuken verven! Dus waar wacht je nog op? Ga niet zelf je keukenkastjes verven maar kies voor een nieuwe professionele laklaag! Geef je keuken de update die het verdient met lak spuitwerk!

Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte

Ga je zelf de keukenkastjes schilderen?

Overweeg je om je keukenkastjes zelf te schilderen, maar twijfel je over de uitkomst? Kies dan om de experts van De Latex Spuiter in te schakelen voor een perfecte afwerking. Je kunt ook de keuken laten spuiten! Hier zijn enkele redenen waarom je voor ons moet kiezen:

Professioneel resultaat

Onze ervaren spuiters gebruiken hoogwaardige materialen en technieken om je keukenkastjes een nieuw leven in te blazen. Het resultaat zal professioneel en perfect zijn, zonder de zorgen en uitdagingen van zelf schilderen.

Tijdbesparing

Zelf schilderen kan tijdrovend en uitdagend zijn. Laat ons het werk voor je doen, zodat je je kunt richten op andere projecten of gewoon kunt ontspannen.

Kostenbesparing

Het laten spuiten van uw keuken kan een stuk voordeliger zijn. Hierdoor kan je nog geld overhouden om andere werkzaamheden in de woning uit te laten voeren.

Kleurkeuze en uitstraling

Bij een keuken leverancier kan er vaak worden gekozen uit een paar verschillende kleuren, dat is bij ons niet het geval! 

Bij ons kunt u kiezen uit alle kleuren, Flexa, Histor, Sikkens, Sigma, Farrow & Ball… noem het maar op! Wij spuiten niet met deze lakken maar wij kunnen wel in dezelfde kleur uw keukenkast spuiten.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Onze materialen en technieken zijn duurzaam en milieuvriendelijk. Je kunt gerust zijn dat je een verantwoorde keuze maakt voor je keuken en het milieu.

Wij voeren alle lak materialen goed af en wij dragen hierbij de zorg dat het op de juiste manier wordt afgevoerd. Dit ook zodat wij een mooie wereld kunnen achterlaten aan onze kinderen.

Dus waar wacht je nog op!?
Laat De Latex Spuiter de perfecte afwerking geven aan je keukenkastjes! Onze experts garanderen een snelle, betaalbare en professionele service, zodat je kunt genieten van je nieuwe, stralende keuken.

Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte

Uw keuken gespoten
met 10 jaar garantie!

Hoeveel kost het spuiten van een keuken?

Om de kosten te bepalen voor het spuiten van de keuken moeten wij eerst een visueel beeld hebben hiervan. Bij het aanvragen van een voorstel vragen wij u altijd foto’s mee te sturen van de te spuiten keuken.

U stuurt ons deze toe, inclusief wat meer informatie zoals afmetingen van de keuken die u geschilderd wilt hebben. Wij willen de maten van alle deurtjes en zijpanelen.

Aan de hand van die informatie zullen wij een prijs maken en natuurlijk kijken of dit in het budget valt.

Wij proberen ook altijd langs te gaan voor een vrijblijvende bezichtiging. Hier kunnen wij samen met u alle eisen en wensen doornemen.

Bij De Latex Spuiter ben je gegarandeerd van;

  • Ervaring sinds 2004
  • Enkel gecertificeerde spuiters
  • Wij spuiten met professionele apparatuur van Graco
  • Wij spuiten enkel met A-Merken lak
  • Garantie gegarandeerd!
  • Gespecialiseerd in keuken spuiten
  • Wij gaan niet weg tot het werk perfect is!
keuken spuiten

Welke lak gebruiken wij en in welke kleuren spuiten wij uw keuken?

Het spuiten van een keuken is een effectieve manier om het uiterlijk van uw keuken te verbeteren. Er zijn twee soorten lakken die gebruikt kunnen worden voor het spuiten: een 1 component dekkende lak en een 2 componenten dekkende lak.

Een 1 component watergedragen dekkende lak is eenvoudig aan te brengen en heeft een snelle droogtijd, maar is minder duurzaam dan een 2 componenten dekkende lak. Deze lak heeft minder bescherming en zal snel slijten. Heeft u een keuken waarbij er geen waterbelasting tegen de kastjes komt. Dan kunt u goed voor een 1 componenten lak kiezen.

Een 2 componenten dekkende lak is van betere kwaliteit en duurzamer dan een 1 component dekkende lak. Deze lak is samengesteld uit twee componenten, die samen een sterke en beschermende laag vormen op uw keuken. Het aanbrengen van een 2 componenten lak is misschien iets lastiger dan een 1 component dekkende lak, maar het resultaat is het waard. Deze lak zal niet snel slijten en zal uw keuken beschermen tegen schade en veroudering.

In het kort, als u op zoek bent naar een duurzame en hoogwaardige bescherming voor uw keuken, is een 2 componenten lak de beste keuze. Hoewel de kosten hiervoor wel wat hoger zijn dan een reguliere watergedragen lak.

Je keuken laten spuiten, hoe gaan wij te werk?

Bij het spuiten van een keuken is voorbereiding een belangrijk onderdeel. De Latex Spuiter maakt deze voorbereiding zorgvuldig en zetten zich in om een zo mooi en schoon eindresultaat te realiseren.

Allereerst wordt alles wat niet vies mag worden, zoals wanden, plafonds, vloeren en ramen, afgeplakt. Dit om te voorkomen dat er tijdens het spuiten verf op deze oppervlakken terechtkomt.

Vervolgens wordt de ondergrond grondig gereinigd en waar nodig geschuurd om een zo glad mogelijke ondergrond te creëren. Beschadigingen worden ook gelijk gerepareerd zodat we goed de keuken kunnen schilderen.

Nadat de voorbereiding is voltooid, gaat De Latex Spuiter verder met het spuiten van meerdere lagen lak. Hierbij wordt altijd gestart met een primer. Dit is een onderlaag die de hechting verbetert en de verflaag beschermt.

Hierna wordt de eigenlijke verflaag opgespoten en worden er meerdere lagen aangebracht. Dit om te zorgen voor een stevige, duurzame en strakke afwerking.

Het is ook mogelijk om de deurtjes van de keuken te demonteren en deze in onze spuiterij te spuiten in iedere gewenste kleur. Dit geeft u de mogelijkheid om uw keuken helemaal naar eigen smaak op te fleuren. Wij zullen dan uw keuken spuiten in uw gewenste kleur

Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte

Vraag meer informatie aan

Naam(Vereist)
Heeft u vragen mbt spuitwerk of een van onze andere diensten? Dan kunt u dat hier toelichten. Hoe meer informatie wij van u ontvangen hoe beter wij u een voorstel kunnen doen.

Wat is keuken spuiten?

Het spuiten van een keuken is een voordeligere oplossing om de keuken een nieuwe look & feel te geven in plaats van een geheel nieuwe keuken aan te schaffen.

Waarom een keuken laten spuiten?

Wanneer uw keuken aan vernieuwing toe is kan er worden gekozen voor het kopen van een geheel nieuwe keuken of het vernieuwen hiervan. Dit kan met de hand gedaan worden echter is het vele malen mooier om dit te laten spuiten met een goede lak.

Kan ik zelf mijn keuken spuiten of moet ik dit door een professional laten doen?

Het is beter om het door een professional te laten doen, omdat zij over de juiste materialen en kennis beschikken. Zo krijg je een stevig en strak resultaat. Met 10 jaar garantie!

Hoe bereid ik mijn keuken voor op het spuiten?

Voordat wij komen om de keuken te spuiten dient de ruimte leeg te zijn en de keuken ook. De keuken dient wel schoon te zijn, wij maken natuurlijk het oppervlak ook schoon maar flinke vervuiling dient weggehaald te zijn.

Hoe lang duurt het spuiten van een keuken?

De duur van het spuiten van de keuken is afhankelijk van het formaat van de keuken en de eisen en wensen. Maar gemiddeld zijn we met een keuken 3/4 dagen bezig.

Hoeveel kost het spuiten van een keuken?

Dit is afhankelijk van de grootte van de keuken en de kwaliteit van de materialen die worden gebruikt. Maar een gemiddelde prijs is tussen de €1500 en €2000. Kies je voor een 2 componenten lak dan liggen kosten wel een stuk hoger.

 

Vraag altijd een vrijblijvende offerte aan bij ons voor meer informatie.

Wanneer kan ik de keuken weer gebruiken?

Dit is afhankelijk van de grootte van de keuken en de kwaliteit van de materialen die worden gebruikt. Maar een gemiddelde prijs is tussen de €1500 en €2000. Kies je voor een 2 componenten lak dan liggen kosten wel een stuk hoger. Vraag altijd een vrijblijvende offerte aan bij ons voor meer informatie.

In welke kleuren kan mijn keuken worden gespoten?

Een keuken kan in iedere RAL en NCS kleur worden gespoten. Heeft u een kleur van een merk als Flexa, Farrow & Ball of Painting the Past? Dan kan dat ook uiteraard. 

Indien u niet zeker weet of uw kleur mogelijk is, bent u altijd welkom om het aan ons te vragen. Wij kunnen u daarin adviseren.